Produse

Stella

Produse TRANSPORT GRATUIT Livrarea produselor se face gratuit oriunde în țară GARANȚIE Orice produs cumparat de la noi are o garanție de minim de 5 ani PLATA LA LIVRARE Numerar (ramburs) firmei de curierat CONSULTANȚĂ GRATUITĂ Oferim consultanță tehincă în baza...

Princessa

Produse TRANSPORT GRATUIT Livrarea produselor se face gratuit oriunde în țară GARANȚIE Orice produs cumparat de la noi are o garanție de minim de 5 ani PLATA LA LIVRARE Numerar (ramburs) firmei de curierat CONSULTANȚĂ GRATUITĂ Oferim consultanță tehincă în baza...

Imbracaminte semineu

Designul unei incaperi poate fi schimbat in totalitatea prin amplasarea unui semineu.  Fie ca ste un model rustic, modern, antic, sau in linii futuriste, un termosemineu poate deveni piesa de rezistenta a caminului tau. Fie ca este achizitionat ca si sursa de caldura, sau drept o piesa de mobilier  un semineu poate fi considerat superlativul confortului in sezonul rece de iarna si al designului in timpul verii.

            Seminee Stoica va pune la dispozitie o gama variata de produse de incalzire a imobilului dumneavoastra fie ca stati la bloc, la casa sau detineti o cabana. Va oferim o gama larga de focare, termofocare, sobe, cosuri de fum, materiale izolatoare si alte accesorii necesare pentru constructia unui semineu, la cele mai inalte standarde.

De asemenea, va putem ajuta cu montarea semineului dorit fie ca acesta functioneaza cu combustibil lemnos, gazos, bioetanol sau este electric, la cel mai bun pret de pe piata romaneasca.

Daca nu vati decis inca asupra felului in care sa arate semineul dumneavoastra, noi va punem la dispozitie imbracaminte semineu, dintre care recomandam Stella si Princessa, cu urmatorele caracteristici.

Stella – imbracaminte de semineu placata cu caramida ornamentala rezistenta la temperaturi si piatra naturala. In pretul achitat pentru acest produs  este inclus si braul de lemn de deasupra imbracamintii. Pretul nu include partea superioara a semineului. Puteti alege varianta simpla sau varianta pe colt fara costuri suplimentare.

Princessa – imbracaminte de semineu placata cu caramida ornamentala rezistenta la temperaturi si piatra naturala. Si pentru acest produs, pretul achitat include si braul de lemn de deasupra imbracamintii, fara a include partea superioara a semineului. Si aici aveti de ales intre varianta simpla sau varianta pe colt, desigur fara costuri suplimentare.

Va asteptam pe seminee Stoica sa va ahizitionati soba preferata, unde veti beneficia de: TRANSPORT GRATUIT – livrarea produselor se face gratuit oriunde in tara, GARANTIE  – orice produs cumparat de la noi are o garantie de minim de 5 ani, PLATA LA LIVRARE – numerar (ramburs) firmei de curierat, CONSULTANTA GRATUITA – oferim consultanta tehinca in baza cerintelor dumneavoastra.

 

Virgil Stoica

Strada Caisului, Nr. 7

545400 Sighisoara

Mures

Tel.: 0744 668 217

Fax: 0744 668 217

Email: stoicastoves@gmail.com

© Seminee Mures 2017